Έπος: Παίκτης της Μάλμε έστειλε τον αδερφό του να τον εκπροσωπήσει στον γάμο του!

10 Aug Έπος: Παίκτης της Μάλμε έστειλε τον αδερφό του να τον εκπροσωπήσει στον γάμο του!

Posted at 09:00h
in News
by Megabet Plus Team

O 27χρονος επιθετικός, Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μάλμε όχι μόνο δεν πήγε στον γάμο του, αλλά έστειλε και τον αδελφό του στην θέση του.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο για ταινία, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, με τον Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι να είναι πρωταγωνιστής σε ένα επικό σκηνικό.

Ο 27χρονος επιθετικός ήθελε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μάλμε, όμως την ίδια ημέρα είχε προγραμματίσει και τον γάμο του, με τον πολυμήχανο παίκτη από την Σιέρα Λεόνε, να στέλνει τον αδερφό του, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει!

Tελικά η τελετή έγινε χωρίς την παρουσία του Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι, που ολοκλήρωσε κανονικά την μεταγραφή του στην Μάλμε και λίγες ημέρες μετά έβγαλε τις… γαμήλιες φωτογραφίες με την εκλεκτή της καρδιάς του…

«Παντρευτήκαμε στις 21 Ιουλίου στη Σιέρα Λεόνε. Αλλά δεν ήμουν εκεί γιατί η Μάλμε μου ζήτησε να πάω εκεί νωρίτερα. Βγάλαμε τις φωτογραφίες εκ των προτέρων. Φαίνεται λοιπόν ότι ήμουν εκεί αλλά δεν ήμουν. Ο αδερφός μου έπρεπε να με εκπροσωπήσει στον ίδιο μου τον γάμο.

Αλλά θα προσπαθήσω να την φέρω στη Σουηδία και στο Μάλμε τώρα για να είναι κοντά μου. Θα ζήσει εδώ μαζί μου», είπε ο 27χρονος στο Afton Bladet.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!

🌟🐐🦁🇸🇱 I married my sweetheart, wife and my Best friend today!!! What an amazing human being!!! And What a blessing!!! Mrs SBT💞💍 Suad Baydoun

I can’t wait to enjoy life with you together soboti 😃🤦🏾‍♂️. pic.twitter.com/nEw4siV0QF

— Mohamed Buya Turay 🇸🇱 (@turay_buya) July 31, 2022