Βαθύτερο το πρόβλημα στις τεταμένες σχέσεις των Μπαπέ – Νεϊμάρ

17 Aug Βαθύτερο το πρόβλημα στις τεταμένες σχέσεις των Μπαπέ – Νεϊμάρ

Posted at 09:10h
in News
by Megabet Plus Team

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των Μπαπέ – Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γάλλος ζήτησε την πώληση του Βραζιλιάνου! Πρόσφατα ο Νεϊμάρ έκανε like σε ένα tweet που επέκρινε την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή έκανε τον Κιλιάν Μπαπέ «αρχιεκτελεστή» στα πέναλτι, μπροστά από τον Βραζιλιάνο φορ!

Από το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ (5-2) οι σχέσεις τους φάνηκε να μην είναι οι ιδανικές. Ο Γάλλος ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι και εν τέλει αστόχησε, όμως είκοσι λεπτά νωρίτερα αποφάσισε να πλησιάσει τον Βραζιλιάνο και του ζήτησε τη μπάλα για να αναλάβει την εκτέλεση και του δεύτερου πέναλτι. Ο Νεϊμάρ ωστόσο δεν του έκανε τη χάρη.

Penalty très bien tiré mais raté de la part de Kylian Mbappè à la 23e minute de jeu.#PSG #mbappe #PSGMHSC pic.twitter.com/MgqlROVEcO

— Majin Charlie (@charlie_kdj) August 13, 2022

Kylian Mbappe really had the audacity to ask Neymar to give him the second penalty after he he missed his first one 😐
pic.twitter.com/DxFML8jxqf

— LSPN FC (@LSPNFC_) August 14, 2022

Η ένταση μεταξύ τους δεν οφείλεται μόνο στο… ποιος θα είναι ο «αρχιεκτελεστής» της εσχάτης των ποινών για τους Παριζιάνους. Ο πολύ αξιόπιστος δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Κιλιάν Μπαπέ ζητούσε την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, με το «Νέι» να το μαθαίνει!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην PSG, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)»

Ce n’est pas un problème de tireur de penalty au PSG, c’est un souci d’un joueur demandant à sa direction de faire partir un autre joueur (tout en croyant que ce dernier n’allait pas être au courant).

Pas plus compliqué que ça.

— Romain Molina (@Romain_Molina) August 14, 2022

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!