Δυνατά φιλικά Ομόνοια-Χάποελ και Ντόρτμουντ-Βαλένθια, πόνταρε στις αμέτρητες αποδόσεις της Megabet Plus

18 Jul Δυνατά φιλικά Ομόνοια-Χάποελ και Ντόρτμουντ-Βαλένθια, πόνταρε στις αμέτρητες αποδόσεις της Megabet Plus

Posted at 11:58h
in News
by Megabet Plus

Φιλικά με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Στο ΓΣΠ, η Ομόνοια υποδέχεται την Χάποελ Χάιφα στις 20:00, ενώ την ίδια ώρα η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια. Νωρίτερα, στις 17:00, η Μάιντζ θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ σε φιλικά αναμέτρηση. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια – Χάποελ Χάϊφα, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.87, ενώ για νίκη της Χάποελ δίνει 3.70. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΙΦΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντόρτμουντ – Βαλένθια, η επιλογή για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 1.76, ενώ για νίκη της Βαλένθια δίνει 3.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.76. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.26. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάιντζ – Νιούκαστλ, η επιλογή για νίκη της Μάιντζ δίνει 3.55, ενώ για νίκη της Νιούκαστλ δίνει 1.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.07. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.59.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΙΝΤΖ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.