Δυνατές κόντρες Γιουνάϊτεντ-Μπράιτον και Γουέστ Χαμ-Σίτι, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

07 Aug Δυνατές κόντρες Γιουνάϊτεντ-Μπράιτον και Γουέστ Χαμ-Σίτι, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Posted at 09:25h
in News
by Megabet Plus

Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Κυριακής με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Συνεχίζεται η δράση στην Premier League με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ που υποδέχεται την Μπράιτον στις 16:00. Αργότερα στις 18:30, η Γουέστ Χαμ θα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Για την Bundesliga, η Στουγκάρδη θα αναμετρηθεί με την Λειψία στις 16:30, ενώ για το γαλλικό πρωτάθλημα η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Ρέμς στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Μπράιτον, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.58, ενώ για νίκη της Μπράιτον δίνει 5.64. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, η επιλογή για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 7.60, ενώ για νίκη της Σίτι δίνει 1.36. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.39. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Στουτγκάρδη – Λειψία, η επιλογή για νίκη της Στουτγκάρδης δίνει 4.25, ενώ για νίκη της Λειψίας δίνει 1.78. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.83. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.06. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΛΕΙΨΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρσέιγ – Ρεμς, η επιλογή για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 1.57, ενώ για νίκη της Ρεμς δίνει 5.63. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΡΣΕΙΓ – ΡΕΜΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.