Δυνατές κόντρες Κύπρος-Κόσοβο και Ισπανία-Πορτογαλία, με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus

02 Jun Δυνατές κόντρες Κύπρος-Κόσοβο και Ισπανία-Πορτογαλία, με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus

Posted at 13:37h
in Uncategorized
by Megabet Plus

Δυνατές αναμετρήσεις για το Nations League περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Η Κύπρος δίνει τον πρώτο της αγώνα στον δεύτερο όμιλο της League C κόντρα στο Κόσοβο στις 21:45. Την ίδια ώρα, η Ελλάδα φιλοξενείται από την Βόρεια Ιρλανδία για τον ίδιο όμιλο. Σε άλλους αγώνες που ξεχωρίζουν, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία και η Τσεχία την Ελβετία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κύπρος – Κόσοβο, η επιλογή για νίκη της Κύπρου δίνει 3.76, ενώ για νίκη του Κόσοβου δίνει 2.00. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.40, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.55. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΣΟΒΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα, η επιλογή για νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας δίνει 3.37, ενώ για νίκη της Ελλάδας δίνει 2.33. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 3.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.37. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισπανία – Πορτογαλία, η επιλογή για νίκη της Ισπανίας δίνει 2.01, ενώ για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 3.58. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσεχία – Ελβετία, η επιλογή για νίκη της Τσεχίας δίνει 3.00, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 2.28. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΧΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.