Δυνατές κόντρες με αμέτρητες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus, πόνταρε τώρα με Cash Out

25 Jul Δυνατές κόντρες με αμέτρητες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus, πόνταρε τώρα με Cash Out

Posted at 12:24h
in News
by Megabet Plus

Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον στο κουπόνι της Δευτέρας, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Ξεχωρίζει το διεθνές φιλικό μεταξύ της Γκάμπα Οσάκα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία στις 13:00. Για την 15η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, η Νόρκεπινγκ θα αναμετρηθεί με την Γκέτεμποργκ στις 20:00, ενώ για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, η Κοριτίμπα φιλοξενεί την Κουιάμπα στις 02:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γκάμπα Οσάκα – Παρί Σεν Ζερμέν, η επιλογή για νίκη της Γκάμπα δίνει 23.64, ενώ για νίκη της Παρί δίνει 1.04. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 9.66. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.55. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ, η επιλογή για νίκη της Νόρκεπινγκ δίνει 1.85, ενώ για νίκη της Γκέτεμποργκ δίνει 3.97. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.66. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κοριτίμπα – Κουιάμπα, η επιλογή για νίκη της Κοριτίμπα δίνει 2.08, ενώ για νίκη της Κουιάμπα δίνει 3.70. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.18. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΥΙΑΜΠΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.