Δόξα-Ολυμπιακός και ευρωπαϊκά ματς με ενδιαφέρον, κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

04 Mar Δόξα-Ολυμπιακός και ευρωπαϊκά ματς με ενδιαφέρον, κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Posted at 10:26h
in News
by Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής, όπου ξεχωρίζει το ματς Δόξα-Ολυμπιακός που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Το ματς θα γίνει στις 19:00 στο Μακάρειο. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Σε άλλα ματς, στην Primera Division, η Αλαβές υποδέχεται την Σεβίλλη, ενώ για την 28η αγωνιστική της Serie A, η Ίντερ θα αναμετρηθεί με την Σαλερνιτάνα. Στην Bundesliga, η Αρμίνια θα φιλοξενήσει την Άουγκσμπουργκ ενώ στην Ligue 1, η Λοριάν αντιμετωπίζει την Λυών.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 2.61, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.23, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.58. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλαβές-Σεβίλλη, η επιλογή για νίκη της Αλαβές δίνει 4.35, ενώ για νίκη της Σεβίλλης δίνει 1.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.52, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.52. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.22.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ίντερ-Σαλερνιτάνα, η επιλογή για νίκη της Ίντερ δίνει 1.16, ενώ για νίκη της Σαλερνιτάνα δίνει 13.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 7.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.42, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΊΝΤΕΡ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αρμίνια-Άουγκσμπουργκ, η επιλογή για νίκη της Αρμίνια δίνει 2.49, ενώ για νίκη της Άουγκσμπουργκ δίνει 2.93. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.13, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΜΙΝΙΑ – ΆΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λοριάν-Λυών, η επιλογή για νίκη της Λοριάν δίνει 4.12, ενώ για νίκη της Λυών δίνει 1.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΟΡΙΑΝ – ΛΥΩΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.