Ενδιαφέρον ματς στην Superliga Αργεντινής, κορυφαίες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

21 Mar Ενδιαφέρον ματς στην Superliga Αργεντινής, κορυφαίες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Posted at 13:35h
in News
by Megabet Plus

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα Αργεντινής για το κουπόνι της Δευτέρας με σημαντικές αναμετρήσεις για την Copa de la Superliga. Στις 00:15 η Ντεφένσα Χουστίσια αντιμετωπίζει την Άρσεναλ Σαράντι, ενώ στις 02:30 η Αρχεντίνος Τζούνιορς υποδέχεται την Βελέζ. Για την 38η αγωνιστική της αγγλικής League 2, η Κόλτσεστερ αντιμετωπίζει την Φόρεστ Γκριν στις 21:45, ενώ για την τρίτη κατηγορία Γερμανίας, η Ντόρτμουντ Β αντιμετωπίζει την Μπραουνσβάιγκ στις 20:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντεφένσα Χουστίσια-Άρσεναλ Σαράντι, η επιλογή για νίκη της Ντεφένσα Χουστίσια δίνει 1.58, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 5.18. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αρχεντίνος Τζούνιορς-Βελέζ, η επιλογή για νίκη της Αρχεντίνος Τζούνιορς δίνει 2.23, ενώ για νίκη της Βελέζ δίνει 3.34. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.91. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.42, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.45. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κόλτσεστερ-Φόρεστ Γκριν, η επιλογή για νίκη της Κόλτσεστερ δίνει 3.77, ενώ για νίκη της Φόρεστ Γκριν δίνει 1.97. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντόρτμουντ Β-Μπραουνσβάιγκ, η επιλογή για νίκη της Ντόρτμουντ Β δίνει 3.30, ενώ για νίκη της Μπραουνσβάιγκ δίνει 2.03. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.63.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.