Ενδιαφέρον φιλικά ματς σε όλη την Ευρώπη, αμέτρητες επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

27 Mar Ενδιαφέρον φιλικά ματς σε όλη την Ευρώπη, αμέτρητες επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

Posted at 13:51h
in News
by Megabet Plus

Φιλικά ματς με ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Το ματς της ημέρας είναι μεταξύ Ολλανδίας και Δανίας στις 21:45, ενώ δυνατή κόντρα θα γίνει μεταξύ Αγγλίας και Ελβετίας στις 19:30. Στις 20:45 η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Αλβανία, ενώ στις 21:45 η Γερμανία φιλοξενεί το Ισραήλ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολλανδία-Δανία, η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας δίνει 1.88, ενώ για νίκη της Δανίας δίνει 3.89. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.34. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία-Ελβετία, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.71, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 4.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισπανία-Αλβανία, η επιλογή για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.13, ενώ για νίκη της Αλβανίας δίνει 18.12. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.64. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γερμανία-Ισραήλ, η επιλογή για νίκη της Γερμανίας δίνει 1.09, ενώ για νίκη του Ισραήλ δίνει 19.94. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 8.18. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.36, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.