Η Αργεντινή είναι αήττητη σε 34 αγώνες, η Ιταλία έχει να την κερδίσει από το 1982

01 Jun Η Αργεντινή είναι αήττητη σε 34 αγώνες, η Ιταλία έχει να την κερδίσει από το 1982

Posted at 10:46h
in News
by Megabet Plus Team

Ο τελικός των τελικών
Ιταλία κόντρα στην Αργεντινή στο πλαίσιο του Finalissima 2022. Πρόκειται όμως για την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την πρωταθλήτρια της Λατινικής Αμερικής. Εξ ου και ο όρος Finalissima, που ελεύθερα μεταφράζεται ως ο τελικός των τελικών.

Έχει να χάσει από το 1982
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία θα απουσιάσει από 2ο διαδοχικό Μουντιάλ καθώς γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στα μπαράζ από τη Βόρεια Μακεδονία. Η Αργεντινή είναι αήττητη σε 34 αγώνες. Τελευταία φορά ηττήθηκε τον Ιούλιο του 2019 από τη Βραζιλία. Μάλιστα, η Αργεντινή είναι δίχως ήττα από την Ιταλία στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (3-2-0), έχασε τελευταία φορά το 1982.

Από μια νίκη το 2007
Σκωτία – Ουκρανία στο πλαίσιο των μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο ημιτελικός αγώνας μπαράζ ήταν προγραμματισμένος να γίνει τον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα προκριματικά του Euro 2008, πήραν από μια νίκη εντός έδρας. Τα 4/5 τελευταία ματς της Σκωτίας έληξαν Under 2,5. Τα 9/10 τελευταία ματς της Ουκρανίας είχαν G/G.

Αήττητη έξι ματς με Ουαλία
Ματς Πολωνία – Ουαλία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου γκρουπ της League A για το Nations League. Αήττητη η Πολωνία στα τελευταία έξι ματς κόντρα στην Ουαλία, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Τελευταία νίκη της Ουαλίας το 1973.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!