Η παράδοση λεει Ντιναμό Δρέσδης, πολλά τέρματα στο Βέλεζ-Εστουδιάντες

24 May Η παράδοση λεει Ντιναμό Δρέσδης, πολλά τέρματα στο Βέλεζ-Εστουδιάντες

Posted at 11:53h
in News
by Megabet Plus Team

Υπεροχή της Ντιναμό
Δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Ντινάμο Δρέσδης και Κάιζερσλαουτερν για τα ματς ανόδου / διαβάθμισης ανάμεσα στην δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία Γερμανίας. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Ντιναμό έχει την υπεροχή καθώς το πρόσφατο ρεκόρ στις επίσημες συναντήσεις της, ανεξαρτήτως έδρας, με την Κάιζερσλαουτερν είναι 3-1-0.

Καλύτερη παράδοση της Ντινάμο
Δύο φορές έχει πάρει μέρος η Ντινάμο Δρέσδης στα παιχνίδια διαβάθμισης και στις δύο επικράτησε, το 2011 και το 2013. Στη μοναδική συμμετοχή της σε παιχνίδια διαβάθμισης η Κάιζερσλαουτερν δεν τα είχε καταφέρει στη σεζόν 2012-2013. Σημειώνεται ότι από τη σεζόν 2008-2009 που καθιερώθηκαν τα παιχνίδια διαβάθμισης οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας επικράτησαν και προβιβάστηκαν στις 9/13.

Αναμένουμε πολλά τέρματα
Αργεντίνικος «εμφύλιος», με τη Βέλεζ να καίγεται για τους τρεις βαθμούς και την Εστουδιάντες να παίζει απλά για το γόητρο. Με επιπλέον δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι θα προβούν σε εκτεταμένο ροτέισον, είναι λογικό να έχει το προβάδισμα ο άσος. Οι γηπεδούχοι ίσως χρειαστεί να καλύψουν και διαφορά τερμάτων, συνεπώς περιμένουμε υψηλό σκορ.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!