Η Premier League έχει δαπανήσει σε μεταγραφές όσα τα υπόλοιπα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα μαζί!

18 Jul Η Premier League έχει δαπανήσει σε μεταγραφές όσα τα υπόλοιπα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα μαζί!

Posted at 09:47h
in News
by Megabet Plus Team

Το μεταγραφικό παζάρι είναι σε εξέλιξη και σε χαμηλούς σχετικά ρυθμούς παντού, εκτός από την Premier League που αποδεικνύεται ο πιο δυνατός παίκτης στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά! Με μια συνολική δαπάνη που ήδη ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, και υπάρχουν ακόμη τρεις ομάδες, δηλαδή η Έβερτον, η Μπόρνμουθ και η Λέστερ Σίτι, που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει ή/και επισημοποιήσει καμία συμφωνία σε αυτό το παράθυρο.

Είναι τεράστιος αριθμός, ειδικά σε σύγκριση με τα άλλα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης: η Serie A είναι δεύτερη στη συγκεκριμένη κατάταξη με δαπάνες ύψους 441 εκατομμυρίων, στην τρίτη θέση είναι η Bundesliga με 313 εκατομμύρια. Το top 5 συμπληρώνεται από τη Liga και τη Ligue 1, αρκετά μακριά από τις άλλες: στην Ισπανία δαπανήθηκαν 238 εκατομμύρια, στη Γαλλία 235. Δηλαδή, σχεδόν το ένα πέμπτο των χρημάτων που επενδύθηκαν στην Αγγλία.

Όσον αφορά τα ποσά που δαπανήθηκαν, στην κορυφή της λίστας είναι η Μάντσεστερ Σίτι (δαπανήθηκαν 108,75 εκατομμύρια) και ακολουθούν η Λιντς (105,64 εκατομμύρια), η Άρσεναλ (97 εκατομμύρια), η Τότεναμ (87,2 εκατομμύρια), η Λίβερπουλ (85,8 εκατομμύρια) και η Νότιγχαμ Φόρεστ (70 εκατομμύρια).

Εν ολίγοις, η Premier είναι ένας κόσμος ξεχωριστός και ολόκληρη η παγκόσμια αγορά μεταγραφών βρίσκεται σε εμφανή ύφεση. Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμη στα μισά αυτής της μεταγραφικής περιόδου αλλά η πρόωρη έναρξη των εθνικών διοργανώσεων -λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ- θα μπορούσε να έχει επισπεύσει τις κινήσεις των συλλόγων, όμως μόνο οι αγγλικές ομάδες κινούνται και διακινούν χρήματα με το ήδη υπάρχον χάσμα να κινδυνεύει να διευρυνθεί περαιτέρω.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!