Κορυφώνεται η αγωνία στην μάχη παραμονής, με δυνατές κόντρες και κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

18 Mar Κορυφώνεται η αγωνία στην μάχη παραμονής, με δυνατές κόντρες και κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Posted at 13:43h
in News
by Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις για την μάχη της παραμονής περιλαμβάνει η αγωνιστική της Β’ φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 17:00, ο Εθνικός θα υποδεχθεί τη Δόξα και στις 19:00 η ΠΑΕΕΚ τον Ολυμπιακό. Σε άλλα ματς με ενδιαφέρον, η Γουλβς αντιμετωπίσει την Λιντς στις 22:00 για την Premier League, ενώ την ίδια ώρα η Μπιλμπάο θα αναμετρηθεί με την Χετάφε για την Primera Division. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός Άχνας-Δόξα, η επιλογή για νίκη του Εθνικού δίνει 2.24, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 3.11. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.06, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ ΆΧΝΑΣ – ΔΟΞΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΕΕΚ-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη της ΠΑΕΕΚ δίνει 4.58, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.69. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΕΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουλβς-Λιντς, η επιλογή για νίκη της Γουλβς δίνει 2.13, ενώ για νίκη της Λιντς δίνει 3.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.97, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΝΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε, η επιλογή για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 1.78, ενώ για νίκη της Χετάφε δίνει 5.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.45. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.47.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΧΕΤΑΦΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.