Μάχη πρόκρισης Γαλατά-Μπάρτσα και Γάνδη-ΠΑΟΚ, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

17 Mar Μάχη πρόκρισης Γαλατά-Μπάρτσα και Γάνδη-ΠΑΟΚ, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Posted at 11:39h
in News
by Megabet Plus

Σπουδαίες ρεβάνς για την φάση των «16» του Europa League και του Conference League με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Η προσοχή επικεντρώνεται στον επαναληπτικό ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη στις 19:45. Σε άλλα ματς Λυών-Πόρτο και Γουέστ Χαμ-Σεβίλλη στις 22:00. Στο Conference League, τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι ρεβάνς Γάνδη-ΠΑΟΚ στις 22:00 και Βασιλεία-Μαρσέιγ στις 19:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γαλατάσαραϊ-Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Γαλατάσαραϊ δίνει 7.76, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.36. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.31. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λύων-Πόρτο, η επιλογή για νίκη της Λύων δίνει 2.29, ενώ για νίκη της Πόρτο δίνει 2.88. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΥΩΝ – ΠΟΡΤΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουέστ Χαμ-Σεβίλλη, η επιλογή για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 2.22, ενώ για νίκη της Σεβίλλης δίνει 3.34. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βασιλεία-Μαρσέιγ, η επιλογή για νίκη της Βασιλεία δίνει 3.26, ενώ για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 2.02. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.63, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.25. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΑΡΣΕΙΓ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γανδή-ΠΑΟΚ, η επιλογή για νίκη της Γανδής δίνει 1.66, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 5.04. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.14. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΝΔΗ – ΠΑΟΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.