Ματς με ενδιαφέρον σε Ισπανία και Ιταλία, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

21 Feb Ματς με ενδιαφέρον σε Ισπανία και Ιταλία, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Posted at 11:47h
in News
by Megabet Plus

Αγώνες με το δικό τους ενδιαφέρον σε Ισπανία και Ιταλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας. Για την 26η αγωνιστική της Serie A, η Κάλιαρι φιλοξενεί την Νάπολι στις 20:00, ενώ αργότερα η Μπολόνια θα αναμετρηθεί με την Σπέτσια στις 22:00. Για την 25η αγωνιστική της Primera Division, η Θέλτα υποδέχεται την Λεβάντε στις 22:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Θέλτα-Λεβάντε, η επιλογή για νίκη της Θέλτα δίνει 1.63, ενώ για νίκη της Λεβάντε δίνει 5.22. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΘΕΛΤΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κάλιαρι-Νάπολι, η επιλογή για νίκη της Κάλιαρι δίνει 5.55, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 1.55. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΛΙΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπολόνια-Σπέτσια, η επιλογή για νίκη της Μπολόνια δίνει 1.89, ενώ για νίκη της Σπέτσια δίνει 4.00. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.