Ματς με ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, κορυφαίες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

25 Feb Ματς με ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, κορυφαίες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Posted at 11:13h
in Uncategorized
by Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για την 27η αγωνιστική της Serie A, Ουντινέζε-Μίλαν στις 19:45 και Τζένοα-Ίντερ στις 22:00. Όσον αφορά την Premier League, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Νόριτς στις 22:00, ενώ στην Primera Division η Λεβάντε φιλοξενεί την Έλτσε στις 22:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν-Ουντινέζε, η επιλογή για νίκη της Μίλαν δίνει 1.48, ενώ για νίκη της Ουντινέζε δίνει 6.24. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τζένοα-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Τζένοα δίνει 7.93, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.35. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.61, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.26. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΖΕΝΟΑ – ΙΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαουθάμπτον-Νόριτς, η επιλογή για νίκη της Σαουθάμπτον δίνει 1.55, ενώ για νίκη της Νόριτς δίνει 5.82. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.98. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΟΡΙΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λεβάντε-Έλτσε, η επιλογή για νίκη της Λεβάντε δίνει 2.06, ενώ για νίκη της Έλτσε δίνει 3.65. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΛΤΣΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.