Ματς με ενδιαφέρον στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις και επιλογή Cash Out

05 Sep Ματς με ενδιαφέρον στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Posted at 14:26h
in News
by Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι του στοιχήματος για το πρόγραμμα της Δευτέρας, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ματς Νέα Σαλαμίνα-Ακρίτας Χλώρακας στις 19:00. Στην Primera Division, Βαγιαδολίδ-Αλμερία στις 22:00 και για την Serie A, ενδιαφέρον ματς Μόντζα-Αταλάντα (19:30) και Τορίνο-Λέτσε (21:45). H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας Χλώρακας, η επιλογή για νίκη της Σαλαμίνας δίνει 1.90, ενώ για νίκη του Ακρίτα δίνει 3.76. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βαγιαδολίδ – Αλμερία, η επιλογή για νίκη της Βαγιαδολίδ δίνει 2.35, ενώ για νίκη της Αλμερία δίνει 3.05. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μόντζα – Αταλάντα, η επιλογή για νίκη της Μόντζα δίνει 4.94, ενώ για νίκη της Αταλάντα δίνει 1.61. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.26. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΟΝΤΖΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο – Λέτσε, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 1.74, ενώ για νίκη της Λέτσε δίνει 4.73. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΡΙΝΟ – ΛΕΤΣΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.