Ματσάρα Ιταλία – Αγγλία στο Nations League, με αμέτρητες επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

23 Sep Ματσάρα Ιταλία – Αγγλία στο Nations League, με αμέτρητες επιλογές και Cash Out στην Megabet Plus

Posted at 12:36h
in News
by Megabet Plus

Το ντέρμπι Ιταλία – Αγγλία δεσπόζει των αναμετρήσεων του Nations League. Η αναμέτρηση θα γίνει στο Σαν Σίρο στις 21:45 και συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα, η Γερμανία φιλοξενεί την Ουγγαρία στην Λειψία και έχει προβάδισμα για νίκη. Σε άλλα ματς με ενδιαφέρον, Βοσνία – Μαυρουβούνιο και Φινλανδία – Ρουμανία για τον 3ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιταλία – Αγγλία, η επιλογή για νίκη της Ιταλίας δίνει 2.92, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 2.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γερμανία – Ουγγαρία, η επιλογή για νίκη της Γερμανίας δίνει 1.27, ενώ για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 10.08. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.76. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.52, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.43. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βοσνία – Μαυροβούνιο, η επιλογή για νίκη της Βοσνίας δίνει 1.74, ενώ για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 5.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΣΝΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φινλανδία – Ρουμανία, η επιλογή για νίκη της Φινλανδίας δίνει 2.28, ενώ για νίκη της Ρουμανίας δίνει 3.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.15, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.