Ματσάρα Κροατία-Γαλλία με σούπερ αποδόσεις και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

06 Jun Ματσάρα Κροατία-Γαλλία με σούπερ αποδόσεις και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Posted at 11:24h
in News
by Megabet Plus

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του Nations League με ενδιαφέρον αγώνες στο κουπόνι και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Ξεχωρίζει το ματς στο Σπλιτ ανάμεσα σε Κροατία και Γαλλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της League A. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αυστρία υποδέχεται την Δανία, ενώ για την League B, η Ισλανδία θα αναμετρηθεί με την Αλβανία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Γαλλία, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 3.50, ενώ για νίκη της Γαλλίας δίνει 2.10. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.34. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αυστρία – Δανία, η επιλογή για νίκη της Αυστρία δίνει 2.77, ενώ για νίκη της Δανία δίνει 2.56. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΥΣΤΡΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισλανδία – Αλβανία, η επιλογή για νίκη της Ισλανδίας δίνει 2.61, ενώ για νίκη της Αλβανίας δίνει 2.93. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.98. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.40, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.53. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.