Ματσαρα Μίντιλαντ-ΑΕΚ και φιλικό Μαν. Γιουνάϊτεντ-Πάλας, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

19 Jul Ματσαρα Μίντιλαντ-ΑΕΚ και φιλικό Μαν. Γιουνάϊτεντ-Πάλας, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Posted at 16:47h
in News
by Megabet Plus

Σπουδαία ματς στο κουπόνι του στοιχήματος με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Οι προβολείς του ενδιαφέροντος επικεντρώνονται στον πρώτο ιστορικό της αγώνα της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, εκτός έδρας κόντρα στην Μίντιλαντ στις 20:45. Την ίδια ώρα, η Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει την Σάμροκ Ρόβερς, ενώ στις 19:00 η Καραμπάκ θα αναμετρηθεί με την Ζυρίχη. Δυνατό φιλικό στην Σιγκαπούρη στις 13:10, με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίντιλαντ – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Μίντιλαντ δίνει 1.39, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 7.72. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.23.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λουντογκόρετς – Σάμροκ Ροβερς, η επιλογή για νίκη της Λουντογκόρετς δίνει 1.49, ενώ για νίκη της Σάμροκ Ροβερς δίνει 6.30. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.97, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καραμπάκ – Ζυρίχη, η επιλογή για νίκη της Καραμπάκ δίνει 2.00, ενώ για νίκη της Ζυρίχης δίνει 3.78. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.17. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.25, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΖΥΡΙΧΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Κρίσταλ Πάλας, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.34, ενώ για νίκη της Κρίσταλ Πάλας δίνει 6.84. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.44, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.50. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.69.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.