Μεγάλα ματς Γερμανία-Ιταλία και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

14 Jun Μεγάλα ματς Γερμανία-Ιταλία και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Posted at 11:23h
in News
by Megabet Plus

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στο Nations League με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Οι προβολείς του ενδιαφέροντος επικεντρώνονται στην σπουδαία αναμέτρηση Γερμανία-Ιταλία στις 21:45. Την ίδια ώρα η Αγγλία φιλοξενεί την Ουγγαρία, και η Πολωνία του Βέλγιο. Στην Ελλάδα θα γίνει ο δεύτερος τελικός της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις 21:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γερμανία – Ιταλία, η επιλογή για νίκη της Γερμανίας δίνει 1.73, ενώ για νίκη της Ιταλίας δίνει 4.79. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία – Ουγγαρία, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.25, ενώ για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 11.79. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πολωνία – Βέλγιο, η επιλογή για νίκη της Πολωνίας δίνει 3.26, ενώ για νίκη του Βέλγιου δίνει 2.17. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΛΩΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 2.36, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικούς πόντους, το over 156.5 πόντους προσφέρει 1.80, ενώ το under 156.5 πόντους προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.