Μεγάλα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και Εσπανιόλ-Μπάρτσα, αμέτρητες επιλογές και αποδόσεις στην Megabet Plus

13 Feb Μεγάλα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και Εσπανιόλ-Μπάρτσα, αμέτρητες επιλογές και αποδόσεις στην Megabet Plus

Posted at 13:40h
in News
by Megabet Plus

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ κεντρίζει το ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της Κυριακής και ξεχωρίζει ως το παιχνίδι της ημέρας για το κουπόνι του στοιχήματος. Ο αγώνας θα γίνει στις 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα, ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί την Πάφο στις 19:00, ενώ για την Premier League, η Λέστερ υποδέχεται την Γουέστερν Χαμ στις 18:30. Μεγάλο ντέρμπι Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα στις 22:00, ενώ στην Serie A, Ατάλαντα-Γιουβέντους στις 21:45.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός Άχνας-Πάφος, η επιλογή για νίκη του Εθνικού δίνει 3.40, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 2.03. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ ΆΧΝΑΣ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λέστερ-Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της Λέστερ δίνει 2.77, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 2.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.49. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.18. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Εσπανιόλ δίνει 4.40, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.73. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.06. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αταλάντα-Γιουβέντους, η επιλογή για νίκη της Αταλάντα δίνει 2.81, ενώ για νίκη της Γιουβέντους δίνει 2.44. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.27. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.92. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.80, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 4.19. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.39. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.