Ντέρμπι Λίβερπουλ-Τότεναμ και Μπενφίκα-Πόρτο στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις και Cash Out

07 May Ντέρμπι Λίβερπουλ-Τότεναμ και Μπενφίκα-Πόρτο στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις και Cash Out

Posted at 15:00h
in News
by Megabet Plus

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τότεναμ δεσπόζει των αναμετρήσεων από το κουπόνι του Σαββάτου, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Ο αγώνας στις 21:45 και το αποτέλεσμα του αναμένεται με μεγάλη αγωνία για την μάχη του τίτλου. Στην Primera Division, Μπέτις-Μπαρτσελόνα στις 22:00, ενώ στην Serie A, Τορίνο-Νάπολι στις 16:00. Ντέρμπι στην Πορτογαλία, Μπενφίκα-Πόρτο, στις 20:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λίβερπουλ – Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.47, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 5.92. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.74. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.47. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπέτις – Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Μπέτις δίνει 3.03, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.34. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.52.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο – Νάπολι, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 3.47, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 2.03. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.47. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπενφίκα – Πόρτο, η επιλογή για νίκη της Μπενφίκα δίνει 3.02, ενώ για νίκη της Πόρτο δίνει 2.20. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.58.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.