Ντέρμπι Παραναένσε-Κορίνθιανς στην Βραζιλία, με κορυφαίες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

15 Jun Ντέρμπι Παραναένσε-Κορίνθιανς στην Βραζιλία, με κορυφαίες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Posted at 11:22h
in News
by Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε-Κορίνθιανς στις 03:30. Σε άλλα ματς, η Σεαρά φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέϊρο στις 01:00 ενώ η Γκοίας θα αναμετρηθεί με την Ιντερνασιονάλ στις 02:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατλέτικο Παραναένσε – Κορίνθιανς, η επιλογή για νίκη της Παραναένσε δίνει 2.39, ενώ για νίκη της Κορίνθιανς δίνει 3.17. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.52, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.50. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γκοίας – Ιντερνασιονάλ, η επιλογή για νίκη της Γκοίας δίνει 3.17, ενώ για νίκη της Ιντερνασιονάλ δίνει 2.39. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.02. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΚΟΙΑΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σεαρά – Ατλέτικο Μινέϊρο, η επιλογή για νίκη της Σεαρά δίνει 3.39, ενώ για νίκη της Ατλέτικο Μινέϊρο δίνει 2.22. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.25, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΑΡΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.