Ο Καναδάς έχει να κερδίσει την Τζαμάικα από το 2009, η Βαγιαδολίδ δεν χάνει στην έδρα της Αλκορκόν

27 Mar Ο Καναδάς έχει να κερδίσει την Τζαμάικα από το 2009, η Βαγιαδολίδ δεν χάνει στην έδρα της Αλκορκόν

Posted at 08:27h
in News
by Megabet Plus Team

Καναδάς: Χωρίς νίκη από το 2009
Σημαντικό ματς για τον πρωτοπόρο Καναδά στην βαθμολογία του ομίλου Concacaf, που φιλοξενεί την Τζαμάικα σε αγώνα για την 13η αγωνιστική. Στα χαρτιά έχει την υπεροχή, όμως θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση καθώς έχει να κερδίσει σε επίσημο παιχνίδι την Τζαμάικα από το 2009.

Διπλό πριν 10 χρόνια ο Παναμάς
Οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξενούν τον Παναμά για την 13η αγωνιστική της φάσης του ομίλου Concacaf για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Παναμάς έχει να κερδίσει στις ΗΠΑ από το 2011, όταν το πέτυχε με 1-2 στο Gold Cup. Από τότε σε εννιά επισκέψεις για φιλικά και επίσημα έχει δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες.

Υπεροχή της Κόστα Ρίκα
Ελ Σαλβαδόρ-Κόστα Ρίκα για την 13η αγωνιστική της φάσης του ομίλου για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το Ελ Σαλβαδόρ κέρδισε τελευταία φορά την Κόστα Ρίκα το 2009, εντός έδρας. Από τότε έχουν παίξει εννιά επίσημους και φιλικούς αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας, και έχει πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Βαγιαδολίδ: Αήττητη στην έδρα της Αλκορκόν
H Βαγιαδολίδ εκστρατεύει στην έδρα της Αλκορκόν και έχει σαφέστατη υπεροχή για τη νίκη. Η Αλκορκόν είναι χωρίς νίκη στα 6 πιο πρόσφατα στην έδρα της κόντρα στη Βαγιαδολίδ (0-3-3). Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Αλκορκόν χρονολογείται από τον Ιανουάριο του 2011.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!