Πρεμιέρα στην Σούπερ Λιγκ και ενδιαφέρον ματς στην Ευρώπη, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

19 Aug Πρεμιέρα στην Σούπερ Λιγκ και ενδιαφέρον ματς στην Ευρώπη, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Posted at 12:08h
in News
by Megabet Plus

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής με σπουδαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τον αγώνα Βόλος-Αστέρας Τρίπολης στις 21:30, ενώ την ίδια ώρα για την Μπουντεσλίγκα θα γίνει η αναμέτρηση Γκλάντμπαχ-Χέρτα. Στην Primera Division, η Εσπανιόλ υποδέχεται την Βαγιεκάνο στις 21:00, ενώ για το γαλλικό πρωτάθλημα θα γίνει ο αγώνας Λυών κόντρα στην Τρουά στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόλος – Αστέρας Τρίπολης, η επιλογή για νίκη του Βόλου δίνει 2.57, ενώ για νίκη του Αστέρα Τρίπολης δίνει 2.62. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.19, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εσπανιόλ – Βαγιεκάνο, η επιλογή για νίκη της Εσπανιόλ δίνει 2.37, ενώ για νίκη της Βαγιεκάνο δίνει 3.14. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.32, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γκλάντμπαχ – Χέρτα, η επιλογή για νίκη της Γκλάντμπαχ δίνει 1.55, ενώ για νίκη της Χέρτα δίνει 5.22. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.52, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.52. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.61.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΕΡΤΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λυών – Τρουά, η επιλογή για νίκη της Λυών δίνει 1.27, ενώ για νίκη της Τρουά δίνει 9.21. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.49, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΥΩΝ – ΤΡΟΥΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.