Σεκιούριτι ανάγκασαν παιδί να βγάλει τη φανέλα της Μπενφίκα για να δει το ματς με τη Φαμαλικάο!

14 Sep Σεκιούριτι ανάγκασαν παιδί να βγάλει τη φανέλα της Μπενφίκα για να δει το ματς με τη Φαμαλικάο!

Posted at 09:58h
in News
by Megabet Plus Team

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία ενός παιδιού που στέκεται χωρίς μπλούζα στις εξέδρες του γηπέδου της Φαμαλικάο, καθώς οι σεκιούριτι τον ανάγκασαν να βγάλει τη μπλούζα του! Ο ανήλικος φίλαθλος φορούσε μια φανέλα της Μπενφίκα, την οποία πήγε να δει από κοντά, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας δεν τον άφησαν να περάσει.

Ο νεαρός συνοδευόταν από τον πατέρα του, ο οποίος δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία και σε δηλώσεις του απείλησε για καταγγελίες.

Η Μπενφίκα τοποθετήθηκε για το περιστατικό μέσω Social Media με την ανάρτηση να αναφέρει: «Η Μπενφίκα εκφράζει τη λύπη της που σε ένα ποδόσφαιρο που δεν θέλει να υπάρχουν διακρίσεις και να προσελκύει όλο και περισσότερες οικογένειες στους αγώνες, οι οπαδοί με τις φανέλες της Μπενφίκα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, αναγκάστηκαν να γδυθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Φαμαλικάο. Θέλουμε ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου και όλοι πρέπει να συμβάλουμε σ’ αυτό».

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!

O Sport Lisboa e Benfica lamenta que num futebol que se quer cada vez mais inclusivo, capaz de trazer cada vez mais famílias para os jogos, adeptos com camisolas do Benfica, incluindo crianças, tenham sido obrigados a despi-las para poderem assistir ao jogo Famalicão-Benfica. pic.twitter.com/xnXbFB5yBW

— SL Benfica (@SLBenfica) September 10, 2022