Σούπερ κόντρες Μπάρτσα-Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ-Γάνδη, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και Cash Out

10 Mar Σούπερ κόντρες Μπάρτσα-Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ-Γάνδη, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και Cash Out

Posted at 10:55h
in News
by Megabet Plus

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την φάση των «16» του Europa League και του Conference League. Για το Europa League ξεχωρίζει το ματς Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα η Αταλάντα φιλοξενεί την Λεβερκούζεν. Για το Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Γάνδη στην Τούμπα στις 19:45, ενώ η Μαρσέιγ αγωνίζεται με την Βασιλεία στις 22:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπαρτσελόνα-Γαλατασαράι, η επιλογή για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.13, ενώ για νίκη της Γαλατασαράι δίνει 17.82. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 8.17. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.28.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αταλάντα-Λεβερκούζεν, η επιλογή για νίκη της Αταλάντα δίνει 2.07, ενώ για νίκη της Λεβερκούζεν δίνει 3.34. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.26. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.53.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ-Γάνδη, η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 2.54, ενώ για νίκη της Γάνδης δίνει 2.90. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.31, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρσέιγ-Βασιλεία, η επιλογή για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 1.52, ενώ για νίκη της Βασιλείας δίνει 5.56. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.63, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.24. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΡΣΕΙΓ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.