Σούπερ ντέρμπι Ιταλία-Γερμανία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

04 Jun Σούπερ ντέρμπι Ιταλία-Γερμανία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Posted at 10:50h
in News
by Megabet Plus

Το σπουδαίο ματς Ιταλία-Γερμανία για την Α’ Κατηγορία του Nations League κεντρίζει το ενδιαφέρον από τους αγώνες του Σαββάτου, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Ο αγώνας θα γίνει στις 21:45 στο «Ρενάντο Νταλ’Αρα» της Μπολόνια. Σε άλλο αγώνα με αρκετό ενδιαφέρον, η Ουγγαρία φιλοξενεί την Αγγλία στις 19:00 επίσης για την Α’ Κατηγορία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιταλία – Γερμανία, η επιλογή για νίκη της Ιταλίας δίνει 2.89, ενώ για νίκη της Γερμανίας δίνει 2.28. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.27. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.63.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουγγαρία – Αγγλία, η επιλογή για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 9.09, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.35. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.30.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.