Σπουδαίο ματς Γαλλία-Κροατία, με αμέτρητες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

13 Jun Σπουδαίο ματς Γαλλία-Κροατία, με αμέτρητες επιλογές και αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Posted at 13:13h
in News
by Megabet Plus

Δυνατό ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας στο κουπόνι του στοιχήματος, με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus. Για την Α’ Κατηγορία, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία στις 21:45, ενώ την ίδια ώρα η Δανία θα αναμετρηθεί με την Αυστρία. Για την Β’ Κατηγορία, η Ιρλανδία θα παίξει με το Ισραήλ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γαλλία – Κροατία, η επιλογή για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.59, ενώ για νίκη της Κροατίας δίνει 5.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δανία – Αυστρία, η επιλογή για νίκη της Δανίας δίνει 2.01, ενώ για νίκη της Αυστρίας δίνει 3.93. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισλανδία – Ισραήλ, η επιλογή για νίκη της Ισλανδίας δίνει 2.48, ενώ για νίκη του Ισραήλ δίνει 2.92. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.18. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.