Στα ύψη το ενδιαφέρον με ΑΕΛ-Δόξα και ΠΑΕΕΚ-Απόλλων, πόνταρε σήμερα στην Megabet Plus

15 Feb Στα ύψη το ενδιαφέρον με ΑΕΛ-Δόξα και ΠΑΕΕΚ-Απόλλων, πόνταρε σήμερα στην Megabet Plus

Posted at 14:25h
in News
by Megabet Plus

Με δύο σημαντικούς αγώνες συνεχίζεται την Τρίτη η 21η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στις 17:00 η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τη Δόξα στο Τσίρειο, ενώ αργότερα στις 19:00 η ΠΑΕΕΚ θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο Μακάρειο. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΛ-Δόξα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.66, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 5.02. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.14, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.07.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΔΟΞΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΕΕΚ-Απόλλων, η επιλογή για νίκη της ΠΑΕΕΚ δίνει 8.63, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.23. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.47. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.34.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΕΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.