Στα ύψη το ενδιαφέρον με Ολυμπιακός-Πάφος και Εθνικός-ΑΠΟΕΛ, αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus

15 Jan Στα ύψη το ενδιαφέρον με Ολυμπιακός-Πάφος και Εθνικός-ΑΠΟΕΛ, αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus

Posted at 14:54h
in News
by Megabet Plus

Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 17η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, το οποίο συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις. Στις 17:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΓΣΠ την Πάφο, ενώ στις 19:00, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται στο Δασάκι το ΑΠΟΕΛ. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός-Πάφος, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.86, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 2.29. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.89, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός-ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη του Εθνικού δίνει 5.95, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.