Τέσσερις τελικοί κυπέλλου με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

26 May Τέσσερις τελικοί κυπέλλου με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Posted at 11:27h
in News
by Megabet Plus

Τέσσερις τελικούς κυπέλλου περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος στο πρόγραμμα της Πέμπτης, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στην Σουηδία θα γίνει ο τελικός Χάμαρμπι-Μάλμε στις 16:00, ενώ στην Δανία θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Οντένσε-Μίντιλαντ επίσης στις 16:00. Στην Κροατία θα γίνει ο τελικός Ριέκα-Χάιντουκ Σπλιτ στις 20:00, και στην Τουρκία ο τελικός Καισερισπόρ-Σίβασπορ στις 20:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χάμαρμπι – Μάλμε, η επιλογή για νίκη της Χάμαρμπι δίνει 2.20, ενώ για νίκη της Μάλμε δίνει 3.00. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.67.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΜΑΛΜΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Οντένσε – Μίντιλαντ, η επιλογή για νίκη της Οντένσε δίνει 4.00, ενώ για νίκη της Μίντιλαντ δίνει 1.79. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.98. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΝΤΕΝΣΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ριέκα – Χάιντουκ Σπλιτ, η επιλογή για νίκη της Ριέκα δίνει 4.29, ενώ για νίκη της Χάιντουκ Σπλιτ δίνει 1.65. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.99. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.21. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.61.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΙΕΚΑ – ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κάισερισπορ – Σίβασπορ, η επιλογή για νίκη της Κάισερισπορ δίνει 2.71, ενώ για νίκη της Σίβασπορ δίνει 2.51. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.