Ταξιτζής έκανε 120χλμ για να επιστρέψει το πορτοφόλι του Νόιερ, αλλά έμεινε πικρά απαγοητευμένος

24 Jul Ταξιτζής έκανε 120χλμ για να επιστρέψει το πορτοφόλι του Νόιερ, αλλά έμεινε πικρά απαγοητευμένος

Posted at 10:00h
in News
by Megabet Plus Team

Ο Μάνουελ Νόιερ ξέχασε το πορτοφόλι του σε ταξί, κι ο οδηγός διένυσε 120 χλμ για να το επιστρέψει, όμως έμεινε απαγοητευμένος από την ανταμοιβή του.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες ο Νόιερ πήρε ταξί από το κέντρο του Μονάχου μέχρι την ιστορική συνοικία Λέχελ, και ο ταξιτζής Χαζίρ, Τούρκος στην καταγωγή, το βρήκε στο πίσω κάθισμα μετά από αρκετή ώρα. Αποφάσισε να το επιστρέψει και διένυσε 120 χιλιόμετρα μέχρι το σημείο που αποβιβάστηκε ο Νόιερ. Όταν τελικά τον βρήκε επέστρεψε το πορτοφόλι και ο Νόιερ τοy έδωσε για αντάλλαγμα μια υπογεγραμμένη φανέλα.

Ο Χαζίρ είπε στα γερμανικά Μέσα ότι ήταν απογοητευμένος από το δώρο του πολύπειρου τερματοφύλακα γιατί η όλη του διαδρομή κόστισε σχεδόν 400 ευρώ σε καύσιμα και άλλα έξοδα μετακίνησης.

«Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα κι ένα δίπλωμα οδήγησης που άνηκε στον Νόιερ. Μετά από 10 ημέρες αφότου επέστρεψα το πορτοφόλι έφτασε στη διεύθυνση του σπιτιού μου ένα δέμα. Στο κουτί υπήρχε μόνο μια φανέλα, κι ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα παιδιά μου με κορόιδευαν, τεράστια απογοήτευση».

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!

Almanya’da bir taksici, Manuel Neuer’in aracında düşürdüğü cüzdanı geri vermek için 120 km yol yaptı. 36 yaşındaki Alman kaleci ise bunun karşılığında şoföre imzalı forma hediye etti.

Taksi şoförü: “Sadece forma verdi. Benim 4 çocuğum var. Neuer tam bir cimri.” pic.twitter.com/phG8dFCBZu

— Erta Spor (@ErtaSport) July 20, 2022