Τεράστια έσοδα 700 εκατομμύρων έβγαλε η Παρί Σεν Ζερμέν χάρη στον Μέσι!

02 Jul Τεράστια έσοδα 700 εκατομμύρων έβγαλε η Παρί Σεν Ζερμέν χάρη στον Μέσι!

Posted at 10:00h
in News
by Megabet Plus Team

Συγκριτικά με άλλες σεζόν, η περσινή ήταν αρκετά μέτρια για τον Λιονέλ Μέσι, όπου μέτρησε 11 γκολ και 14 ασιστ σε 34 συμμετοχές, ωστόσο εκτός γηπέδου, αποδείχτηκε… λίρα εκατό για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Κι αυτό γιατί η Παρί εξασφάλισε χάρη στον Αργεντίνο το εξωφρενικό ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, ο γαλλικός σύλλογος σύναψε νέες χορηγικές συμφωνίες με πάνω από δέκα εταιρείες, με τον υπεύθυνο του σχετικού τμήματος, Μαρκ Άρμστρονγκ, να έχει αναφέρει πως «για συμφωνία που θα μας απέφεραν τρία με πέντε εκατομμύρια ευρώ, πλέον μπορούσαμε να ζητήσουμε από πέντε έως οκτώ».

Μεταξύ άλλων, είχε υπάρξει και συνεργασία με εταιρεία κρυπτονομισμάτων, η οποία φέρεται να απέφερε 300 εκατομμύρια στους Παριζιάνους!

Όσον αφορά στις φανέλες, υπολογίζεται ότι πουλήθηκαν πάνω από 600.000 με το όνομα και τον αριθμό του Αργεντίνου, δηλαδή 41 εκατομμύρια ευρώ ήταν τα έσοδα από τις πωλήσεις των εμφανίσεων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι οι λογαριασμοί της Παρί είχαν τεράστια άνοδο επισκεψιμότητας. Έγινε το πρώτο κλαμπ με 20 εκατομμύρια followers στο Tik Tok, ενώ στο Instagram, η Παρί ανέβηκε από τους 38,5 εκατ. ακόλουθους στους 60,9 εκατομμύρια.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!