Υπεροχή και αήττητο σερί για Ίντερ και Γιουβέντους κόντρα σε Έμπολι και Τζένοα αντίστοιχα

06 May Υπεροχή και αήττητο σερί για Ίντερ και Γιουβέντους κόντρα σε Έμπολι και Τζένοα αντίστοιχα

Posted at 09:39h
in News
by Megabet Plus Team

8 σερί νίκες οι «νερατζούρι»
H Ίντερ υποδέχεται την Έμπολι στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, και δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Η Ίντερ έχει μόνο 2 ήττες στα 20 τελευταία ματς κόντρα στην Έμπολι (17-1-2). Μάλιστα οι «νερατζούρι» μετρούν 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στα 13 ματς συνολικά το αήττητο (12-1-0). Στο 7-0-0 η παράδοση με γηπεδούχο την Ίντερ από το τελευταίο διπλό κι έπειτα που χρονολογείται από το 2004.

5 σερί νίκες κόντρα στην Τζένοα
Τζένοα – Γιουβέντους στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A. Η Τζένοα σημείωσε μόλις 3 νίκες επί της Γιουβέντους στα 20 τελευταία ματς (3-2-15), με την Γιούβε να μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στην Τζένοα στη Serie A. Στο 2-0-4 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση με γηπεδούχο την Τζένοα.

Δίχως ήττα τέσσερα ματς
Ο αγώνας Μπόχουμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ διεξάγεται στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga. Αήττητη είναι η Μπίλεφελντ στα 4 τελευταία με την Μπόχουμ (3-1-0). Στο 1-3-2 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Μπόχουμ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τις ομάδες με το χειρότερο ποσοστό αξιοποίησης ευκαιριών στο πρωτάθλημα, 11,2% έχει η Μπόχουμ, 10,6% η Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση
Η Λεβάντε υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga. Η Σοσιεδάδ κέρδισε 1-0 τα δύο τελευταία με τη Λεβάντε, αμφότερα εντός. Είχε προηγηθεί επί μέρους 0-2-2 και στις δύο έδρες. Στο 2-2-2 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Λεβάντε.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!